Menu

Manicure

Zin om je handen eens te laten verwennen? …
Dan is een manicure de luxe een aanrader. Manicure is het verzorgen en verbeteren van de natuurlijke nagels en de huid daar omheen. Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen of weersomstandigheden, zoals wind en kou kunnen uw handen er minder mooi uitzien of soms zelfs pijn doen. Denk hierbij aan een extreem droge huid, winterhanden of kloofjes in de handen en bij de nagelriemen. Of u heeft een beroep waarbij uw handen “uw visitekaartje” zijn? Zoals account manager, winkelmedewerker, kapster, secretaresse etc.
Manicure de luxe is op en top verzorging voor uw handen!

Behandeling (tijdsduur ca. 60 minuten)
Zodra de behandeling wordt gestart zullen uw handen eerst worden gereinigd met een desinfecterende en terugvettende zeep. De natuurlijke nagels worden in de juiste vorm gevijld en de nagels en nagelomgeving zullen worden behandeld met een manicurebad en de nagelriemen worden gevoed en gemasseerd.
Uiteraard wordt de huid van uw handen niet vergeten tijdens de “manicure de luxe”. Uw handen worden behandeld met een scrub & peeling emulsie. Hierna voelt uw huid al direct zachter aan. De cel vernieuwing van uw huid wordt hiermee gestimuleerd en dode huidcellen worden verwijderd.

Uw huid wordt extra gevoed met een pakking, een combinatie van een handmasker, nagelriembalsem en een warme paraffinespray. Daarna worden uw handen gedurende 15 minuten “ingepakt” voor een perfect en zijdezacht eindresultaat.
De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende hand- en onderarm massage, waardoor de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.
Tot slot een heerlijk geurende handcrème en uw handen voelen weer zijdezacht aan.
Als u uw handen regelmatig laat behandelen met een “manicure de luxe”, dan zullen uw handen blijvend zachter aanvoelen en er verzorgder uitzien.